Etsy Craft Party

Een tijdje geleden heeft Jojanneke op etsy een nieuwe groep opgericht.(Etsy is een verkoopplatform voor mensen van over de hele wereld; een soort online warenhuis waar iedereen zijn of haar handgemaakte of vintage spullen kan verkopen.) Om wat meer binding te krijgen met onze omgeving heeft Jojanneke EtsyOost opgericht: een etsygroep waar mensen zich kunnen aanmelden als ze in Amersfoort, Zwolle, Enschede, Nijmegen wonen en alle dorpen en steden die daartussen liggen. En vrijdag 6 juni hadden we onze eerste activiteit: de Etsy craft party! Het was een wereldwijde ‘Etsy craft party- dag’ en in Nederland kon je er in 6 plaatsen aan deelnemen, Deventer was daar 1 van.

inspiratie wand in het atelier

Het idee was om oude foto’s en kaarten te bewerken door middel van naald en draad, schaar, lijm, verf en wat je verder nog allemaal wilt en kunt bedenken. Vanaf 1 uur druppelden de eerste deelnemers in het nieuwe atelier van AnnaKarina, de party kon beginnen!

craft9

Het werd een gezellige middag waarin je elkaar aan de hand van de foto’s leerde kennen. Iedereen had zo zijn eigen voorkeuren en er ontstonden daardoor veel verschillende resultaten. Interessante middag, lekker aan de slag en weer nieuwe inspiratie opgedaan. Zeker voor herhaling vatbaar!

craft5

craft7

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s