Deelnemers 3dagenRijckdom gezocht!

 

Voor de 2e editie van 3dagenRijckdom zijn wij weer op zoek naar enthousiaste deelnemers die zelf producten maken en/of ontwerpen.

We gaan open van vrijdag 15 t/m 17 zondag april (11-17 uur). De pop-up shop vindt plaats tijdens het  LOS festival in het Havenkwartier. Een perfect moment om je werk te presenteren aan een groot en enthousiast publiek!

Ben jij werkzaam als beeldend kunstenaar/ ontwerper/ illustrator/ meubelmaker/ schrijver….en zou je mee willen doen aan de komende pop-up shop?

Dan ontvangen we graag jouw gegevens, inclusief website en een aantal foto’s van het werk dat je bij ons zou willen verkopen. Je mag een mail sturen naar:  rijckdom@gmail.com  

Past jouw werk binnen ons concept, dan bieden we je graag een podium tijdens 3dagenRijckdom. Je ontvangt van ons de voorwaarden voor deelname en wellicht gaan we een fijne samenwerking tegemoet!

meer info over het  LOS festival:

Meer dan 80 kunstenaars, ondernemers en culturele organisaties openen hun deuren tijdens het LOS festival. Alles wat er in het havengebied te vinden is wordt je aangeboden op een presenteerblaadje. Er zijn concerten, dj’s, kunst, workshops, eten & drinken, theater en vooral: voor ieder wat wils. LOS is een jaarlijks terugkerend evenement en heeft inmiddels een warm plaatsje veroverd in het hart van de Deventenaren.

 

Plaats een reactie