De werkplek van … Sloppop Yeah!

 

De werkplek van Liesbeth van Sloppop Yeah! is zo fijn omdat het er heerlijk licht is. Bovendien is de werkplek op de begane grond (lekker makkelijk met de hond) en natuurlijk het fantastische uitzicht op de tuin. Ook is er een tuindeur naar buiten zodat ze makkelijk even naar buiten kan om in de zon te genieten van een kopje koffie.

Liesbeth werkt elke dag in het atelier; naaiwerk, productfotografie en het werken aan de webshop. En het is heel fijn is het dat de deur dichtgetrokken kan worden en alles is uit het zicht! Dus tussentijds opruimen hoeft niet…waardoor het werken nog fijner en makkelijker is.

Maar hoe ziet zo’n werkdag er dan uit? Nou, in de ochtend wordt er het meeste met de stof gewerkt. Het snijwerk van de stof gebeurt boven, want daar liggen alle rollen stof en de patronen en daar staat ook de grote snijtafel. Als dat klaar is, wordt alles mee naar beneden genomen om achter de naaimachine te gaan zitten werken. In de middag is er meer tijd ingeruimd voor het verwerken van de bestellingen, het fotograferen van de producten en de webshop updaten.

Liesbeth zou niets veranderen aan haar werkplek, want ze vindt hem ideaal!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s