De werkplek van … uit ’t Noorden!

uittnoorden 22

uittnoorden werkkamer

uittnoorden werkplek 2

uittnoorden

Het ‘kantoor’ van uit ’t Noorden bevind zich in het huis van Ingrid Deenen. Ze heeft daar een kleine werkkamer en ook nog een aantal m2 op zolder. Het past nog allemaal net of…net niet…met regelmaat staat het huis vol met dozen met nieuwe voorraad waarbij het weer passen en meten is om alles weer een plekje te geven.

In haar werkkamer heeft ik een buro staan waar ze heerlijk aan kan werken. Daar doet ze deels het computerwerk en deels het verzamelen van de bestellingen en natuurlijk al die bestellingen inpakken!

Dagelijks zit ze achter haar computer te werken om alle bestellingen te verwerken in haar webwinkel, nieuwe assortiment toe te voegen, teksten aan te vullen, posts op Social media te plaatsen en al het mail verkeer met haar klanten en ontwerpers waar ze mee samen werkt.

Al het grafisch werk doet ze zelf, dat wil zeggen, het ontwerpen van haar visitekaartjes en flyers, wat ze ook een ontzettend leuk onderdeel  van haar onderneming vindt.

Naast haar bureau staat de kamer vol met hoge kasten waar ze voor 75% aan voorraad heeft staan. Dit zijn voornamelijk de kleine producten, de grotere producten staan op zolder. Op zolder heeft ze ook een hoge tafel, waar ze alle bestellingen in dozen verpakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s