Popupshop! – Popupstop!

We hebben vanaf februari veel geprobeerd om onze popupshop in het centrum van Deventer tot een succes te maken. Lokale kunstenaars en creatieven, leuke acties, een prachtige banner, ballonnen aan het buitenbord, veel facebookposts, zoveel instagramfoto’s dat je er praktisch een boekwerk van kunt maken….maar helaas heeft dit allemaal niet geholpen.

De trap omhoog blijft een enorme hindernis voor veel mensen. Waar we, in de weekenden dat we open zijn, uit het raam kijken zien we veel mensen die of een Overstraat inlopen of ons buitenbord niet eens opmerken. Mijmerend zaten we te bedenken dat als we op de begane grond hadden gezeten, dat er zoveel meer mensen even naar binnen zouden lopen. Maar ja, dat is helaas niet het geval!

Dit is dan ook de reden dat we hebben besloten iets eerder te stoppen met de popupshop. Zo wordt niet in december de laatste opening van de popupshop van Rijckdom, maar die in september. Dat betekent dat er nog maar twee weekenden te gaan zijn: het weekend van 5 en 6 augustus en die van 2 en 3 september. Natuurlijk laten we dat laatste weekend niet stilletjes voorbij gaan. Maar daarover komt binnenkort meer voorbij op onze facebookpagina.

Ondanks dat we vanwege het achterblijven van bezoekers (en ook de daarbij horende verkopen) gaan stoppen, zijn we wel heel blij en tevreden hoe we deze popupshops hebben georganiseerd. We hebben weer veel geleerd en zijn stiekem ook blij dat we ons atelier weer terug krijgen!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s